• Telefontid: Mandag - Torsdag kl. 08.00 - 16.00
  • Bestil tid på51 35 ​50 39
Har du spørgsmål? Ring på 51 35​ 50 39 Kontakt mig Læs mere om mig

Behandling af hammertæer i Vejen og omegn

Har du en hammertå der skaber gener, så kan jeg hjælpe dig til en hverdag uden irritation og smerter. Mine 16 års erfaring med fodbehandling gør at jeg kan tilbyde en yderst effektiv behandling af dine hammertæer.

Hvis man ikke behandler sin hammertå kan det i sidste ende give flere gener på foden, såsom hård hud og i værste tilfælde ligtorne under foden og på tæerne.

Hvad er en hammertå?

En hammertå er når din tå har en forkert stilling. Fejlstilling findes i det midterste led i tåen. En tå består af tre led, grundleddet som er det inderste, yderleddet og så midterleddet som er det som har en meget karakteristisk stilling når man taler om hammertæer.

Hammertæer ses oftest på 2 og 4 tå, hvor man tydeligt kan se at midterleddet er bøjet og derfor løftes højere end de andre tæer. Når tåen har dette knæk vil tåknoglen støde imod overlæderet af skoen, og af den årsag give hård hud og i værste tilfælde ligtorn, som også kan kræve behandling.

Ring og hør hvad jeg kan gøre for dig

Korrigering af en hammertå

En hammertå inddeles i to forskellige kategorier og behandlingen er forskellig alt efter hvilket stadie din hammertå er i.

Den milde grad af hammertæer og den nemmeste at behandle, er den mobile hammertå. For at tåen bliver kategoriseret som mobil skal du selv kunne strække tåen ud, det vil sige at den stadig er bevægelig. I disse tilfælde kan det rette fodtøj aflaste generne og være nok til at løse problemet.

Hvis man har fået forhornet hud på sine tæer i forbindelse med en hammertå, skæres dette også væk da det vil være med til at aflaste de gener man oplever.

I de mere omfattende tilfælde er der tale om stive hammertæer, eller rigide hammertæer. Det kræver mere at få en stiv hammertå behandlet. Og i mange tilfælde er det nødvendigt med en mindre operation, hvor man forlænger strækkesenen i tåen.

Jeg tilbyder ikke denne form for behandling, men er du i tvivl om hvad det kræver for at få rettet din hammertå kan du altid kontakte mig og så får du en faglig vurdering af problemet og bliver vejledt til den helt rette behandling. 

I mange tilfælde kan det løses uden større indgreb, så ret henvendelse til mig i de tidlige stadier vil vi hurtigt og nemt kunne finde en behandling af hammertåen. Når der bliver taget hånd om det med det samme kan indlæg eller nye sko gøre en stor forskel.

Bestil tid til behandling af hammertæer i Vejen

Har du gener efter en hammertå, eller ønsker du professionel rådgivning omkring hammertæer eller andre fodbehandlinger, så kontakt mig på 51 35 50 39.

Og som mobil fodplejer kommer jeg ud til dig, så det er nemt at få til at passe ind i en travl hverdag.

Kontakt Lillys Fodpleje

Lillys fodpleje bil

Kontakt

Tlf.:51 35 50 39

​Åbningstider

​Jeg kører ud dagligt mellem kl. 8:00 og 17:00 Fredag indtil kl. 13:00

​Telefontid

Mandag til torsdag 8.30​ - 16:00

Lillys Fodpleje

Maltvej 48, 6600 Vejen
CVR: 30028783

Kontaktinfo

Telefon: 51 35 50 39
Mandag - Torsdag
kl. 08.00 - 16.00

Facebook

Følg Lilly's Fodpleje på
Facebook