• Telefontid: Mandag - Torsdag kl. 08.00 - 16.00
  • Bestil tid på51 35 ​50 39
Har du spørgsmål? Ring på 51 35​ 50 39 Kontakt mig Læs mere om mig

Effektiv behandling af neglesvamp i Vejen og omegn

Med 16 års erfaring med fodbehandling, kan jeg med garanti give dig en effektiv behandling af neglesvamp. Neglesvamp forekommer på tånegle og fingernegle. Det opleves dog mest på tånegle da levevilkårene for svampen er meget bedre i en lukket, fugtig, tætsiddende sko end på hænderne som langt størstedelen af dagen får frisk luft og er tørre.

Det er vigtigt at få gjort noget ved neglesvamp så hurtigt som muligt, da det kan sprede sig til de andre tæer. Behandling af neglesvamp kan tage noget tid, så det er vigtigt at starte behandlingen imens svampe væksten er så lille som muligt.

Gode råd mod neglesvamp

  • Giv din fødder masser af frisk luft
  • Sørg for at tørre fødderne helt af efter bad
  • Undgå fugtige fødder i strømper og sko
  • Gå i luftigt fodtøj, og gå så lidt som muligt i tætsiddende fodtøj.

1 ud af 5 der har haft neglesvamp får det igen. Følg de gode råd for at undgå gentagne angreb af neglesvamp på dine fødder.

Hvad er neglesvamp?

Neglesvamp er en svampeinfektion som angriber dine negle, i langt de fleste tilfælde er det tånegle som bliver angrebet af neglesvamp da svamp trives bedste i fugtige og varme omgivelser, hvilket der tit er ved ens fødder når man har fodtøj på. Der er også nogen der oplever at få neglesvamp på fingerneglene, det er især dem som i forbindelse med deres arbejde har fugtige hænder i længere perioder, det kunne f.eks være opvaskere.

Neglesvamp er en meget almindelig sygdom som rammer alle, det kan i nogle tilfælde være yderst smertefuldt, og derudover er det ikke pænt at se på og kan ende med at neglen løsner sig for neglelejet, så man skal behandle det hurtigst muligt. 

Man diagnosticere neglesvamp ud fra udseendet af neglens overflade. Svampen starter oftest i det yderste af neglen eller i siderne og vokser derfra videre ind over neglen. Der er ikke de store smittefare ved neglesvamp men gør man ikke noget ved det, vil det med tiden brede sig.

Book tid og få fjernet neglesvamp 

Har du en negl der skal behandles for svamp, så kontakt mig på 51 35 50 39 for at book en tid. Jeg kommer ud til dig på den ønskede adresse, så det er så nemt som muligt for dig.

Jeg hjælper også med behandling af ligtorn, nedgroet negle og hammertæer

Kontakt Lillys Fodpleje

Lillys fodpleje bil

Kontakt

Tlf.:51 35 50 39

​Åbningstider

​Jeg kører ud dagligt mellem kl. 8:00 og 17:00 Fredag indtil kl. 13:00

​Telefontid

Mandag til torsdag 8.30​ - 16:00

Lillys Fodpleje

Maltvej 48, 6600 Vejen
CVR: 30028783

Kontaktinfo

Telefon: 51 35 50 39
Mandag - Torsdag
kl. 08.00 - 16.00

Facebook

Følg Lilly's Fodpleje på
Facebook