Bestil tid på  tlfikon  51 35 ​50 39

Telefontid: Mandag-Torsdag kl. 08.00-16.00​

Få velplejet fødder​

15+ års erfaring​

​Nedgroet negl med neglebøjlebehandling (ortonyxi)

Jeg hedder Lilly Hansen Andreasen, og jeg kan som lægeeksamineret fodplejer hjælpe dig, hvis du har en nedgroet negl. Jeg udfører behandling af nedgroet negl i blandt andet Vejen, Esbjerg og Hjerting by.

De fleste oplever smerter fra en nedgroet negl

​De fleste oplever smerter, når de har en nedgroet negl, og huden kan være rød og hævet, og der kan endda være betændelse. Ofte er det lilletåen, som bliver ramt. Nogle er fortykkede, nogle flækker, nogle er trekantede og nogle er næsten væk. Der kan være mange årsager såsom spidse sko, så neglene begynder at gro nedad, men det kan også være forkert klipning, hvis neglene bliver klippet ned i siderne.

En neglebøjle kan løse problemet med en nedgroet negl, og denne behandling er helt smertefri, ligesom bøjlen heller ikke generer. Dog skal neglebøjlen tilrettes med jævne mellemrum, indtil neglen finder sin naturlige form.​

Jeg begynder altid med et lækkert fodbad. Derefter negleklip, slibning, oprensning, beskæring af hård hud, hælrevner og lignende. Afslutningsvist sliber jeg huden og laver en crememassage. Derpå råder og vejleder jeg om korrekt negleklipning og brug af rummeligt og fodvenligt fodtøj.

Det er muligt at få en henvisning fra egen læge til neglebøjlebehandling (ortonyxi), og medlemmer af sygeforsikringen "danmark" i gruppe 1 og 2 kan få tilskud til ortonyxi.

Ring for at bestille tid til neglebøjlebehandling

​Kontakt mig gerne, hvis du har en nedgroet negl. Du kan bestille tid til neglebøjlebehandling (ortonyxi) på telefon 51 35 50 39.​

Følg os på Facebook​

Kontakt

Lillys Fodpleje

CVR: 3002878​

Maltvej 48

6600 Vejen

Telefontider

​Mandag-Torsdag 

kl. 08.00-16.00

Telefon: 51 35​ 50 39

Lillys Fodpleje v/Lilly Hansen Andreasen
Maltvej 48
6600 Vejen
Tlf.: 51 35 50 39

CVR: 30028783
lillysfodpleje@gmail.com