• Telefontid: Mandag - Torsdag kl. 08.00 - 16.00
  • Bestil tid på51 35 ​50 39
Har du spørgsmål? Ring på 51 35​ 50 39 Kontakt mig Læs mere om mig

Ligtorn behandling

Jeg tilbyder behandling af ligtorn i områderne omkring Vejen, Esbjerg og Hjerting by. Jeg har 16 års erfaring med ligtorn behandling og mange andre fodbehandlinger, såsom nedgroet negle, neglesvamp og hammertæer.

Ligtorne kan opstå, når mindre hudområder bliver udsat for en for stor belastning over længere tid. Huden begynder fejlagtigt at danne større mængder af hornstof, som vokser ud mod overfladen, men den fortsatte belastning gør, at hornstoffet bliver trykket sammen til en hård hornklump. Der er med andre ord tale om naturens normale reaktion på en unormal tryk- eller friktionspåvirkning.

Effektiv behandling af ligtorn under foden og på tæerne

Ligtorne opstår hvor der er et vedvarende tryk eller gnidninger. Det er derfor omkring hælen, under foden, samt på tæerne at man oplever at få en ligtorn. Det er især lille- og storetåen det går ud over, da de er meget udsatte for gnidninger og tryk.

Fremgangsmåden for behandling af ligtorne er i og for sig den samme om det er på tæerne eller under foden ligtornen er placeret. 

Når jeg har fjernet ligtornen rådgiver jeg altid omkring hvordan man nemt og effektivt kan forebygge mod ligtorne i fremtiden. Det kunne blandt andet være, daglig fodpleje med fugtige creme, gode råd omkring praktisk og velsiddende fodtøj eller såler som kan aflaste foden så den ikke udsættes for unødig hårde stød og gnidninger.

Ring og bestil behandling af ligtorn

Hvordan fjerner man en ligtorn

Ligtorn behandling sker ved, at jeg først fjerner det hårde hudlag, som ligger henover ligtornen, hvorpå jeg fjerner den hårde hornklump. Du vil omgående mærke en lindring. Samtidig vil du blive vejledt i, hvordan du kan undgå ligtorne i fremtiden.

Smerten opstår, fordi hornklumpen bliver formet som en kegle, og da spidsen vender indad, trykker den på de mange fine følesanseceller, der ligger overalt i læderhuden. Det kan med andre ord være ganske smertefuldt at gå, når man har ligtorne, og det kan i værste fald udvikle sig til hård hud med sår, hvis man ikke får en ligtorn behandling.

Bestil behandling af ligtorn​

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker en ligtorn behandling. Du kan også stille spørgsmål til fodbehandlingen. Du kan ringe til mig på telefon 51 35 50 39 for at aftale nærmere.​

Kontakt Lillys Fodpleje

Lillys fodpleje bil

Kontakt

Tlf.:51 35 50 39

​Åbningstider

​Jeg kører ud dagligt mellem kl. 8:00 og 17:00 Fredag indtil kl. 13:00

​Telefontid

Mandag til torsdag 8.30​ - 16:00

Lillys Fodpleje

Maltvej 48, 6600 Vejen
CVR: 30028783

Kontaktinfo

Telefon: 51 35 50 39
Mandag - Torsdag
kl. 08.00 - 16.00

Facebook

Følg Lilly's Fodpleje på
Facebook