Ligtorn behandling

Ligtorne behandling hos Lilly's Fodpleje

Har du problemer med ligtorne? Lilly's Fodpleje, med over 20 års erfaring i branchen, er klar til at hjælpe dig. Som udekørende fodplejer med base i Vejen, tilbyder jeg behandlinger i  Esbjerg og Lunderskov, kan jeg sikre personlig og faglig behandling, når det kommer til ligtorne.

Ligtorne opstår oftest, når visse dele af huden udsættes for vedvarende tryk eller friktion. Det fører til en overdreven produktion af hornstof, der vokser udad. Hvis et område påvirkes af konstant tryk, gør det at hornstoffet bliver trykket, og der dannes en hård hornklump. Det er kroppens forsvarsmekanisme mod unormal belastning af et lille område.

Ligtorne ses ofte på stedet omkring hælen, under foden og på tæerne - især på lille- og storetåen. Uanset om din ligtorn er placeret under foden eller på tæerne, tilbyder Lilly's Fodpleje en effektiv metode til at behandle ligtornen på din adresse, når det passer dig. 

En ligtorn er et lille hård og hornagtig område, som efterhånden som den vokser, vil give ubehag og smerte.
En behandling hos Lilly's Fodpleje er den hurtigste og effektive måde at komme problemet til livs på.

Ring og bestil behandling af ligtorn

Behandling af ligtorne

Ved behandlingen af ligtorne er det første step at fjerne det øverste lag hård hud, som ligger hen over ligtornen. Derefter kan den nederste del af ligtornen forsigtigt fjernes, hvilket fjerner den ubehag, ligtornen kan medføre. 

Jeg medbringer alle de nødvendige værktøjer og instrumenter, som er nødvendige for behandling af ligtorne. Behandlingen er smertefri og ligtornen forsvinder ofte efter første behandling. 
Hos Lilly's Fodpleje, bliver du også vejledt om, hvordan du kan forhindre fremkomsten af nye ligtorne og om hvilke sko og såler, der evt. vil kunne aflaste din fod korrekt.

Ligtorne og fodvorter kan medføre smerter og ubehage ved belastning af foden, da spidsen af ligtornen vender indad, som kan mærkes når der er vægt på foden. Det kan være ganske smertefuldt at gå med ligtorne, og det kan udvikle sig til hård hud med sår, hvis det ikke bliver behandlet korrekt.