Lilly's Fodpleje - Fodbehandler hjemme hos dig

Lilly's Fodpleje - Fodbehandler hjemme hos dig

Fødderne bærer os gennem livet, dag ind og dag ud. Derfor fortjener de den bedste pleje og behandling. Som lægeeksamineret fodplejer med 20 års erfaring, tager jeg professionel fodbehandling direkte til dit hjem i og omkring Vejen, Lunderskov og Esbjerg.

Enhver fodbehandling som jeg tilbyder, starter altid med et afslappende fodbad. Det er ikke kun en fornøjelse for fødderne, men også forberedelse til de efterfølgende trin. Med det rigtige fodbad kan fødderne blødgøres, så de er klar til behandling. 

Efter fodbadet, fortsætter behandlingen med grundig negleklip, præcis slibning, omhyggelig oprensning og beskæring af problemområder som hård hud, hælrevner og ligtorne. Desuden tager jeg mig af fodvorter og andre lignende udfordringer. Hvert trin i behandlingen udføres med præcision, så dine fødder føler sig fornyede og velplejede.

Fodbehandlinger til alle

At prioritere sine fødder er noget, alle bør gøre. Det gælder lige fra dem, der har svært ved at bøje sig ned til deres tæer, til dem med fodgener og dem, der ønsker et øjebliks velvære, afslapning og en smule selvforkælelse.

Udover at tilbyde effektiv pleje og behandling for dine fødder, står jeg klar til at vejlede omkring diverse fodproblematikker som f.eks. revner ved hælene, hård hud, ligtorne og nedgroet negle. Uden regelmæssig fodpleje kan nogen udvikle en række udfordringer, derfor er det også en god ide at tage hånd om dine fødder.

Mange danskere døjer med forskellige typer fodproblemer og udfordringer. En af hovedårsagerne til det, er at rigtig mange går rundt i tæt omsluttede sko, som ikke er åndbare i mange timer dagligt. Det giver grobund for at diverse problematikker kan opstå.

Det er derfor en god ide at tilegne sig de gode vaner, så vi kan holde skavankerne på afstand.

  • Sørg for at dine fødder får luft dagligt
  • Sørg for at vaske tæer og fødder dagligt
  • Sørg for at tørre fødder og tæer grundigt efter bad